Baltic Park Pogorzelica

Nowoczesna i przemyślana architektura wnętrz

Garaże i miejsca parkingowe z pomieszczeniem gospodarczym

Okoliczne dyskonty spożywcze oraz lokale usługowe

Wysokiej jakości materiały i komponenty budowlane

Okoliczna Ostoja i Warzymice sprzyjają aktywnemu wypoczynkowi

Plac zabaw dla najmłodszych mieszkańców osiedla

Apartamenty 150m od morza

Baltic Park Pogorzelica to kompleks apartamentów mieszczących się w Pogorzelicy przy ul. Wojska Polskiego 7B, 7C, 7D. W trzech budynkach powstało 171 apartamentów o powierzchni od 25 do 74 m2.

Baltic Park to zespół zabudowy o architekturze wyróżniającej się na tle tradycyjnej, pensjonatowej zabudowy, charakteryzującej się przede wszystkim czystą formą, oryginalnym wykończeniem, niebywałą dbałością o detale wykończeniowe oraz nieprzeciętną funkcjonalnością. Na terenie kompleksu znajduje się bardzo praktyczny i funkcjonalny układ dróg dojazdowych, ścieżek oraz parkingów, elementy małej architektury, a także plac zabaw dla najmłodszych mieszkańców osiedla.
Baltic Park Pogorzelica wyróżnia przede wszystkim lokalizacja – kompleks usytuowany jest w sercu lasu sosnowego w odległości 150m od jednej z najczystszych plaż nad polskim morzem, wielokrotnie nagradzaną odznaką „błękitnej flagi”. Inwestycja umiejscowiona jest w samym sercu Pogorzelicy, naprzeciwko znajdują się dwa główne zejścia na plażę.

Pogorzelica jest kameralna miejscowość wypoczynkowa położona w północnej części Pomorza Zachodniego, nad Zatoką Pomorską Morza Bałtyckiego, którą cechują wszechobecny las sosnowy, cisza, spokój oraz szeroka, piaszczysta plaża i trasy rowerowe. Pogorzelica położona jest na terenie obszarów chronionych Natura 2000: „Trzebiatowsko – Kołobrzeski Pas Nadmorski” oraz „Wybrzeże Trzebiatowskie” (obszar specjalnej ochrony ptaków).

Baltic Park Pogorzelica to kompleks wyróżniający się również niebanalną architekturą budynków, aranżacją wnętrz oraz wykorzystanymi do wbudowania wysokiej jakości komponentami budowlanymi. Całość została oparta na przemyślanych i sprawdzonych rozwiązaniach architektonicznych. Realizacja projektu została w całości ukierunkowana na zapewnienie mieszkańcom jak najwyższego całorocznego komfortu użytkowania.